VOUWGORDIJNEN, DÉ SFEERVOLLE RAAMBEKLEDING
OOK VOOR ÚW RAAM

luxaflex, sunway, verosol vouwgordijnen

U bent op zoek naar een mooi vouwgordijn, geheel volgens uw eigen wensen gemaakt? Dan bent u bij de vouwgordijnen specialist Protect Sun in Amsterdam aan het juiste adres.
Onze mooie winkel in Amsterdam biedt u alle soorten vouwgordijnen in zowel Austrian Blinds als in Roman Blinds uitvoering.

Voor een stijl die casual en ongedwongen is, kiest u voor de rustige visia of bandino Roman shades zonder baleinen. Is uw smaak een strakker uiterlijk voor uw vouwgordijn, kiest u dan voor de ballina of linea Roman Shades uitvoering met baleinen, aan de voorzijde of achterzijde van het vouwgordijn. Voeg een persoonlijk accent toe door een combinatie van leer of een fluwelen bies met de stof van uw keuze, dit in ton-sur-ton of juist in een scherp contrasterende kleur.

Voor een geheel eigenwijze combinatie kunt u het vouwgordijn voorzien van een knoopsluiting of ringen met ceintuur op de volant. Maar er is meer! Door uw vouwgordijn geheel naar uw idee en wens samen te stellen, verkrijgt u een uniek en persoonlijke raambekleding voor uw raam. Tel daarbij op de enorme grote collectie stoffen die wij u aanbieden en u zult zeker slagen bij de vouwgordijn specialist All Protect Sun in Amsterdam.

Onze vouwgordijnen laten zich gemakkelijk bedienen, het vouwt en ontvouwt precies op de hoogte die u wilt. De bediening van onze vouwgordijnen is met zelfremmend kettingsysteem subtiel verborgen achter uw vouwgordijn en voorzien van luxe kettinggewicht. Ook met een Somfy motor elektrisch bedienbaar met schakelaar of Somfy Telis afstandbediening is mogelijk. Nu ook op een draadloze voeding dmv een kleine accu(battery pack).

Wij verkopen ook alle losse onderdelen voor uw vouwgordijn.
Dus ook een los vouwgordijn bediening railsysteem met ketting mechanisme inclusief baleinen/onderlat, dit ter vervanging van uw oude vouwgordijn systeem.
Precies op de maat die u wenst.


Hier kunt u zelf uitgebreid patronen en kleuren testen

SPECIALS

Wilt het donker maken in b.v. uw slaapkamer, dan kunt u uw vouwgordijn bij ons laten voorzien van een lichtdichte -of zonwerende voering. Onze vouwgordijnen gaan tot een breedte van 10 meter e/o kamerhoog, heel bijzonder! Een handig systeem is het Top Down (Vario) vouwgordijn systeem , ook wel genoemd het variabele op en neertje. Met dit systeem kunt u de stof van uw vouwgordijn op elke hoogte van het raam hangen, met daarbij de boven en onderzijde van uw raam vrij latend. Handig als u in een beneden woning of galerijflat woont. Langslopende passanten hebben dan geen inkijk meer in uw woning, maar u kunt wel naar buiten kijken. Heeft u een lichtkoepel of raam in uw plafond, ook daar hebben wij het juiste vouwgordijn systeem voor. Voor uw dakkoepel en plafond raam hebben wij meer speciale systemen.
Klikt u eens op deze link naar onze plisse shade website.

Bijzonder zijn de Wood Weave vouwgordijnen van geweven hout. Deze roman blinds vouwgordijnen zijn in wel 100 kleuren wood weave en samenstelling te verkrijgen. Leverbaar van Sunway maar ook van ons eigen voordelige huismerk Sunprotect.

Klik op deze link om naar de special Wood Weave site met veel foto,s en informatie van Wood Waeve te gaan.

Wij verkopen alle merken vouwgordijnen zoals Luxaflex- Inspiration- VT Wonen collectie - Sunway - B&C - Zonnelux - Multi Sol - Flex Colours - BeCe - Verosol - M-Sol -Inside Shadow Revolution-Verosol-R&P en natuurlijk ons voordelige en zeer betrouwbare eigen merk vouwgordijnen Sunprotect

Bent u nieuwsgierig geworden naar al deze mooie vouwgordijnen?
Bekijkt u dan onze foto diavoorstelling en kom vervolgens naar onze mooie showroom.
Daar kunt u al deze mooie vouwgordijnen levensecht en volledig werkend bewonderen en uit proberen. Natuurlijk worden al onze vouwgordijnen speciaal voor u naar maat en wens gemaakt. Wij bieden u dan ook de service om het door u uitgekozen vouwgordijn bij u thuis of op kantoor te komen inmeten voor een perfecte pasvorm. Na een korte levertijd komen wij wederom bij u langs om deze maatwerk vouwgordijnen vakkundig en stofvrij te monteren.

Wij leveren met plezier onze vouwgordijnen aan bedrijf en particulier.
Bekijkt u ons gastenboek en referenties. Klikt u hier!

U bent van harte welkom bij de vouwgordijn specialist Protect Sun in Amsterdam.

meer foto's van zonweringproducten
klik op deze link voor meer informatie en grote foto,s overvouwgordijnen
www.vouwgordijnen-amsterdam.nl/

Protect Sun zonwering Amsterdam alle merken; Staat uw merk er niet bij? Vraagt u ernaar a.u.b.!

Protect Sun zonwering levert in amsterdam , maar ook in amstelveen haarlem aalsmeer schiphol badhoevedorp diemen duivendrecht almere muiden muiderberg loosdrecht vinkeveen mijdrecht ouderkerk aan de amstel nigtevecht hilversum naarden laren blaricum wassenaar ijburg beverwijk weesp zaandam purmerend hoorn castricum alkmaar zandvoort uggelen almere lelystad volendam durgerdam ijmuiden heemskerk heemstede bennebroek den haag utrecht scheveningen soestdijk soest soesterberg den bilt uchelen bosch en duin amersfoort apeldoorn arnhem enschede eindhoven zaanstad enkhuizen bussum middelburg den helder ameland texel terschelling schiermonnikoog vlieland. Staat uw woonplaats er niet bij? Vraagt het ons s.v.p.!

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren, vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleent. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.

webdesign: arttrust
webdesign: arttrust | sitemap | privacy verklaring (AVG)